Siirry sisältöön

uggssuomi

Lapset tarvitsevat nopeuttaa suunnitelmansa. Ymmärsin, että he tarvitsivat aikaa, koska Ray oli uusi työpaikka, mutta meidän on työskenneltävä tämän (UMC: n) verovuoden talousarviossa pian ', Escobar sanoi. Esbarob sanoi, että koska lapsen sairaalassa ei ole suunnitelmaa , hän on pyytänyt, että UMC: n hallintoneuvoston puheenjohtaja William Hanson luo mahdollisuuksia lapsen sairaalaan ', jotta he voisivat aloittaa neuvottelut uudelleen.' 'Toivon, että asiat saadaan selville ja viimeistellään kesäkuun loppuun mennessä me (County Commissioners Court ja UMC: n virkamiehet) voivat sitten viettää heinä-elokuussa yhdessä budjettien kanssa kuten aina aina vuosittain.

Toivon, että ensi viikolla on erittäin tuottava viikko ', hän sanoi. UMC: n uusi tilivuosi alkaa 1. lokakuuta. UMC: n hallintoneuvosto ja County Commissioners Court tapaavat maanantaina suljetussa istunnossa keskustellakseen mahdollisista UMC: n ja lasten sairaalan välisen vuokrasopimuksen muuttamisesta, Espanjan hallituksen esityslistalla on keskustelu El Pason läänin sairaanhoitopiirin ja lasten sairaalan välisistä oikeudellisista vaihtoehdoista, jotka saattaisivat vaatia Commissioners Courtin ugg australia tulevaa toimintaa. Perhe sanoi: 'Toivon, että maanantaina saamme mielessä, että molemmat osapuolet (UMC ja lapsen sairaala) ymmärtävät asian kiireellisyyden ja kummankin pariteetin aito halukkuus tehdä myönnytyksiä, jotka kunnioittavat velvollisuutta veronmaksajille ja halu myös saada paras erikoishoito. 'Perez sanoi, että hän ei' t ajattelevat, että yhteisö haluaa palata päiviin, jolloin ihmisten oli matkustettava satoja kilometrejä saadakseen alaikäisten hoitoa lapsille.

 

 

Lapset voivat nyt saada hoitoa täällä, jota he eivät voineet saada kolme vuotta sitten. Mutta samaan aikaan emme voi vain laittaa tällaisia ​​palveluja luottokorttiin jonnekin, Perez sanoi. http://uggssuomi.nu/'Tätä sairaalaa ei rakennettu veronmaksajien ugg australia bailey bow mini avustuksella, eikä minusta ole halukkuutta järjestää sairaalahoitoa.'