Siirry sisältöön

xn--uggtalvikengt-mfb

 

 

Ei veronmaksajien avustusta lasten sairaalaan 27 Elokuu: Läänin komissaarit kyseenalaistavat UMC: n El Pason lasten sairausvakuutuksen vuoksi 15.8. El Pason lasten sairaalan toimitusjohtaja Ray Dziesinski eroaa 9. elokuuta El Pason lasten sairaalan taloudellisista vaikeuksista, mahdollisista tulevista huolenaiheista paikallisilta vanhemmilta 4. päivä: Sairaanhoitajien ralli lähellä Memorial Park El Pason lasten sairaalaanJUL 29: UMC ehdottaa veroa vauhtia talousarvion puutteen korjaamiseksiJul 26: UMC hakee 20 miljoonaa dollaria ugg kengät suomesta luottoa El Pason piirikunnastaJun 16: UMC: n hallitus, lääninvaltuustonpitäjät kokoontuvat lasten sairaalan velkaanJun 7: Lasten sairausvakuutus UMC: lle lähestyy 68 miljoonaa dollaria 29 elokuu: El Pason lasten sairausvakuutus yliopistokeskukselle säilyy epävarmana 17.

huhtikuuta El Pason lasten sairaalan toimitusjohtaja Lawrence Duncan eroaa 'Kun lapsen sairaalan rakentaminen hyväksyttiin äänestäjiä vuonna 2007, se toteutettiin sillä, että jos veronmaksajat voivat auttaa infrastruktuurin rahoittamiseen, sairaala pystyy huolehtimaan päivittäisistä toiminnoista. Tämä on jotain, jota on kunnioitettava ', Perez sanoi. El Paso Ch Ildrenin sairaala on itsenäinen, voittoa tavoittelematon lääketieteellinen laitos, joka maksaa vuokraa ja palveluja El Pason yliopistolliselle lääketieteelliselle keskukselle, mutta se lakkasi maksamaan UMC: n tämän vuoden alkupuolella.http://xn--uggtalvikengt-mfb.nu/ CBC: n virkamiehet ovat sanoneet, että toistaiseksi lasten sairaala on UMC: n 68 dollaria miljoonaa vuokrasta ja palveluista. Lapsen sairaala ei auta kuukausittain maksua, velka kasvaa, lapsen sairaala avattiin vuonna 2012. Vuoropuhelulinjalla, joka tunnetaan myös El Pason läänin sairaanhoitopiirinä, on verotoimisto ja County Commissioners Court hyväksyy verokannan . xn--uggtalvikengt-mfb County records, 125,000 dollarin home omistajan maksaa UMC noin 268 dollaria vuodessa verot.

Osa siitä maksaa 120 miljoonan dollarin joukkovelkakirjalainan, jonka äänestäjät ovat hyväksyneet rakentamaan ja varustamaan El Paso Children's Hospitalin. Lasten sairaalan virkamiehet eivät vastanneet haastattelupyyntöihin. Tuomari Veronica Escobar, joka kampanjoi lasten sairaalan rakentaminen on edelleen toivottavaa, että se laatii suunnitelman voittaakseen taloudelliset esteet. 'En usko, että olemme vielä lähellä umpikujaa. Uskon, että edistys on ollut hidasta, ja se on ollut turhauttavaa hidastuminen ', hän sanoi. 6. kesäkuuta pidetyssä kokouksessa lasten sairaala oli esitellä UMC: n johtokunnalle toimintasuunnitelma, mutta sitä ei tapahtunut. Sen sijaan UMC: n hallintoneuvosto ja lasten sairaalan virkamiehet tapasivat suljetuissa istunnoissa ja eivät ryhtyneet toimiin. Ebobar sanoi ymmärtävänsä, että lasten sairaalassa ugg australia bailey bow mini on viime aikoina ollut useita esteitä, mutta hän ei kannattaisi verojen korotusta lasten rahoittamiseen ' s sairaalan toiminnan. Duncan.